Байерн Мюнхен срещу Пари Сен Жермен и  срещу . Тези два европейски

...
Байерн Мюнхен срещу Пари Сен Жермен и  срещу . Тези два европейски
Коментари Харесай

Две грандиозни дербита в 1/4-финалите на Шампионска лига

Байерн Мюнхен против Пари Сен Жермен и   срещу  . Тези два европейски конфликта отреди жребият за 1/4-финалите в  . Английските грандове Манчестър Сити и Челси изтеглиха относително по-леки противници: " небесносините " ще играят с Борусия Дортмунд, до момента в който лондончани ще се изправят против Порто.
Европейският шампион   отново ще премери сили с  , с който се срещнаха на финала в Шампионска лига през предишния сезон. Реал Мадрид и Ливърпул пък ще повторят дуела си от финала през 2018 година, когато " белите " завоюваха конкуренцията. Байерн и Реал ще бъдат домакини в първите мачове.
, най-малко " на хартия ", се падна с най-лекия противник Порто, който обаче сподели на 1/8-финалите, че не е за подценяване, отстранявайки италианския първенец Ювентус.  , който се намира в страхотна форма, ще играе с не толкоз мощно представящия се отбор на Борусия. Въпреки това " жълто-черните " не би трябвало да бъдат отписвани, изключително със звезди като Ерлинг Холанд и Джейдън Санчо.
Днес бе изтеглен и жребият за 1/2-финалите, който отреди, че спечелилият от срещата Байерн - ПСЖ ще срещне спечелилия от дуела Манчестър Сити - Борусия. В другия полуфинален мач ще се срещнат спечелилите от мачовете Реал - Ливърпул и Порто - Челси. 
Първите срещи от 1/4-финалите ще бъдат на 6 и 7 април, а реваншите - на 13 и 14 април. Полуфиналните мачове са планувани за 27 и 28 април, а ответните конфликти - на 4 и 5 май. Финалът ще бъде на 29 май на стадион " Кемал Ататюрк " в Истанбул.

МАНЧЕСТЪР СИТИ - БОРУСИЯ ДОРТМУНД


ПОРТО - ЧЕЛСИ


БАЙЕРН МЮНХЕН - ПСЖ
РЕАЛ МАДРИД - ЛИВЪРПУЛ
 

БАЙЕРН/ПСЖ - МАН СИТИ/БОРУСИЯ
РЕАЛ/ЛИВЪРПУЛ - ПОРТО/ЧЕЛСИ
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР